DESPRE

Lucian Trufin

Sunt Lucian Trufin și candidez din partea PSD pentru Consiliul Județean Botoșani. Sunt părinte și știu cât de important este să le oferim copiilor noștri perspectiva de a studia, de a lucra sau de a dezvolta o afacere, aici, la noi acasă, în Botoșani!

Am fost primar al comunei Vlăsinești timp de două mandate. Știu bine ce înseamnă administrația locală.

Știu cum se scrie un proiect pentru a obține fonduri europene. Stiu cum să aduc la sat nivelul de trai de la oraș, cum să obțin bani pentru asfaltarea drumurilor și cum să aduc utilitățile la poarta fiecărei gospodării.

Am fost antreprenor și am creat de la zero marca unui produs realizat 100% în Botoșani, Cașcavalul de Săveni, care acum beneficiază de recunoaștere la nivel european.

Sunt inginer de profesie, iar în calitate de senator PSD al județului Botoșani am promovat proiecte legislative pentru susținerea fermierilor români și a produselor agro-alimentare naturale locale.

Carmen Mariana Dăscălescu

Am ales să candidez la președinția Consiliului Județean Botoșani din partea echipei social-democrate, după o îndelungată reflecție asupra a ceea ce POT, ȘTIU și VREAU pentru județul nostru.
POT să îmi asum acest rol și să conduc Botoșaniul spre un viitor mai bun. Atât din fruntea unei companii de succes, cât și din funcțiile de demnitate publică, am deprins administrarea eficientă a resurselor și capacitatea de a lua decizii echilibrate în situații complexe. Sunt atuuri fundamentale pentru a transforma viziunea în realitate, prin proiecte concrete care să aducă dezvoltare și prosperitate.
ȘTIU că sunt pregătit pentru această provocare, având în spate experiența valoroasă acumulată în două mandate de primar și două mandate de senator. Cunoașterea detaliată a legislației și a procedurilor administrative este vitală pentru a implementa politici care să răspundă nevoilor comunității noastre.
Mai presus de toate, VREAU să mă dedic acestei misiuni pentru că iubesc județul Botoșani și vreau ca aceste meleaguri să rămână „acasă” pentru copiii mei. Visul meu este ca Botoșaniul să devină un model de dezvoltare și inovație, un loc unde fiecare persoană să aibă acces la oportunități, educație de calitate și servicii publice eficiente.

 

Sunt pregătit, sunt hotărât și știu ce am de făcut din prima zi la Consiliul Județean pentru a continua investițiile realizate de Doina Federovici în infrastructura rutieră, în utilitățile publice, în sănătate și în educație, în agricultură, mediu, cultură și în privința protecției sociale.

În toată activitatea mea am înțeles că decidentul ales de cetățeni trebuie să fie în dialog permanent cu aceștia. De aceea îmi doresc să stabilim împreună dezvoltarea județului nostru!

Vă propun o serie de proiecte și aștept cu interes și propunerile dumneavoastră, iar în funcție de semnăturile primite vom stabili prioritățile județului.

Împreună ne putem construi viitorul în Botoșani!

Ne apucăm de treabă în prima zi, după alegerile din 9 iunie!

Cu deosebit respect,
Lucian Trufin

SUSȚINERE

Carmen Mariana Dăscălescu

Doina Federovici

Președinte al Consiliului
Județean Botoșani

Din poziția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, mi-am asumat în urmă cu 4 ani deblocarea celor mai importante proiecte din regiune, cele mai multe dintre acestea fiind în domeniul infrastructurii rutiere.

Astăzi putem vorbi de finalizarea axei rutiere Botoșani-Iași prin finalizarea drumului strategic, de modernizarea Drumului Mănăstirilor, de reabilitarea principalelor drumuri județene, în total peste 270 de km, de covoare asfaltice peste 60 de km, de modernizări de șosele.

Urmează să înceapă lucrările la Autostrada A7 Pașcani-Suceava, inclusiv pe segmentul de 6,5 km din comuna Tudora din Botoșani, drumul de mare viteză Botoșani-Suceava, extinderea la 4 benzi a sectorului de drum Botoșani-Cătămărăși, modernizări ale drumurilor din zona vămilor și multe alte investiții.

Am încredere că prin alegerea colegului meu Lucian Trufin ca președinte al Consiliului Județean Botoșani, alături de o echipă de consilieri județeni din partea PSD, toate aceste proiecte vor continua. Lucian Trufin este persoana cea mai potrivită să continue dezvoltarea județului Botoșani în următorii 4 ani, pentru a duce la capăt toate proiectele de investiții prin care am reușit să atrag alături de echipa PSD de la Consiliul Județean sute de milioane de euro pentru cea mai importantă modernizare a drumurilor din ultimii 30 de ani.

Totodată alegerea lui Lucian Trufin ca președinte al Consiliului Județean Botoșani din partea PSD reprezintă o garanție pentru a continua schimbarea la față a județului prin finalizarea proiectelor de infrastructură rutieră, precum și a celor pentru refacerea și dotarea unităților sanitare și medico-sociale, refacerea și dotarea școlilor speciale, achiziționarea de microbuze școlare electrice, extinderea și modernizarea sistemelor de apă și epurare a apelor uzate, reabilitarea Muzeului Județean și a celorlalte muzee din județ.

Cei 12 ani de experiență pe care îi are în administrația locală, plus încă 8 ani de experiență legislativă precum și colaborarea noastră permanentă reprezintă garanția că Lucian Trufin va obține rezultate bune pentru dezvoltarea județului nostru.

Am citit cu atenție cele 10 proiecte propuse de Lucian pentru continuarea dezvoltării județului Botoșani, care au fost deja lansate în consultare publică cu botoșănenii și apreciez că toate sunt importante și vor contribui cu siguranță la atragerea de noi investiții, la generarea de investiții locale, la crearea de locuri de muncă bine plătite și calificate, la valorificarea produselor agro-alimentare ale fermierilor noștri și la finalizarea proiectelor începute de mine în domeniul infrastructurii rutiere și de utilități publice, sanitare, educaționale, sociale și culturale.

Votați o majoritate stabilă PSD care să continue proiectele pentru dezvoltarea județului!

Votați PSD la Consiliul Județean! 

Votați Lucian Trufin, președinte la Consiliul Județean!

Cosmin Andrei

Primar Botoșani

Haideți să accelerăm dezvoltarea municipiului Botoșani! Haideți să eliminăm blocajele politice!

Votați PSD la Consiliul Local și la
Consiliul Județean!

Votați Lucian Trufin președinte CJ!

Cu susținerea lui Lucian Trufin la județ și cu majorități PSD în consilii, putem realiza mai repede proiectele orașului!

Carmen Mariana Dăscălescu