AUTOSTRADA PENTRU BOTOȘANI!

16.04.2024

Semnarea contractului pentru realizarea studiului de fezabilitate și proiectului tehnic pentru DRUMUL EXPRES A7 – SUCEAVA – BOTOȘANI este o piatră de temelie pentru viitorul regiunii noastre.

Proiectul reprezintă o componentă cheie în strategia noastră de dezvoltare a județului Botoșani, fiind destinat să faciliteze accesul rapid spre Autostrada A7. Acest drum nou va pleca din apropierea Aeroportului Salcea, urmând un traseu optimizat prin localitățile Dumbrăveni, Huțani, Vlădeni și Baisa, până în zona Mănăstirea Doamnei, unde se va conecta la viitoarea centură a municipiului Botoșani.

Acest moment crucial este strâns legat de viziunea noastră extinsă pentru județul Botoșani, care pune accent pe valorificarea economică a întregului potențial de care dispunem. Prin acest proiect și altele din programul nostru de dezvoltare – cum ar fi crearea de hub-uri agroalimentare, amenajarea unor parcuri industriale, investiții teritoriale integrate – ne propunem să aducem Botoșaniul la un nou nivel de prosperitate și inovație.