Candidez la președinția Consiliului Județean Botoșani

16.04.2024

Am ales să candidez la președinția Consiliului Județean Botoșani din partea echipei social-democrate, după o îndelungată reflecție asupra a ceea ce POT, ȘTIU și VREAU pentru județul nostru.

POT să îmi asum acest rol și să conduc Botoșaniul spre un viitor mai bun. Atât din fruntea unei companii de succes, cât și din funcțiile de demnitate publică, am deprins administrarea eficientă a resurselor și capacitatea de a lua decizii echilibrate în situații complexe. Sunt atuuri fundamentale pentru a transforma viziunea în realitate, prin proiecte concrete care să aducă dezvoltare și prosperitate.

ȘTIU că sunt pregătit pentru această provocare, având în spate experiența valoroasă acumulată în două mandate de primar și două mandate de senator. Cunoașterea detaliată a legislației și a procedurilor administrative este vitală pentru a implementa politici care să răspundă nevoilor comunității noastre.

Mai presus de toate, VREAU să mă dedic acestei misiuni pentru că iubesc județul Botoșani și vreau ca aceste meleaguri să rămână „acasă” pentru copiii mei. Visul meu este ca Botoșaniul să devină un model de dezvoltare și inovație, un loc unde fiecare persoană să aibă acces la oportunități, educație de calitate și servicii publice eficiente.

Vă invit să continuăm împreună dezvoltarea județului Botoșani!